Be happy, eat chocolate! Dus dat gaan we dan maar even doen, natuurlijk niet zomaar chocolade. We maken er een feestje van! Deze chocolade repen bestaan uit kokospasta, kokosolie, cacoa en een lekkere vulling (wat jij wil). Ik heb ze door een zes-koppige jury laten keuren en ze waren het allemaal eens, dit was genieten!
Dit heb je nodig voor de 4-6 koko-choco repen
- 50 gr kokospasta (Biotoday)
- 50 gr kokosolie
- 2 el cacao
- 1 el ahornsiroop
- handje walnoten
- handje chocolade snippers (extra puur)
- handje ge(vries)droogd fruit
- snufje zout
- Evenuteel kokosrasp ter garnering
En zo makkelijk maak je ze
- Smelt de kokospasta en kokosolie a-bain-marie en blijf deze goed door elkaar roeren
- Laat het kokosmengsel een klein beetje afkoelen en voeg dan de cacao toe, goed doorroeren
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar
- Giet het in een (met bakpapier bekleed) schaaltje/cakeblik/of iets anders (strooi er wat kokosrasp over)
- Laat het minimaal een uur opstijven in de koelkast en snijd daarna de chocolade in repen
Enjoy (gaat vast wel lukken, dit is zo lekker)!
Dit ziet er echt fantastisch uit! De volgende keer wil ik ook wel deelnemen aan die zeskoppige jury, haha 😉
Je weet het hé, je mag altijd op de koffie komen (dan maak ik er wat lekkers bij)..
Oh dit lijkt me heerlijk!
Thnx Susan!
Wat een plaatje, en erg lekker lijkt mij!
Dankjewel Roos 🙂
Het ziet er weer heel lekker uit. Mooi met het licht van de winterzon erop.
Ziet er heerlijk uit!
Oeh yummy! choco en koko, twee dingen waar ik gek op ben <3
Ik ook!!! Kan niet mis gaan dit, toch?
DEZE ZIEN ER SUPER UIT! ECHT EEN PERFECTE SNACK VOOR WANNEER JE ZIN HEBT IN WAT CHOCOLADE.
(SORRY VOOR DE HOOFDLETTERS, IK kan geen kleine letters zetten?)
Haha, maakt niet uit hoor Carolien. Het ziet er sowieso heel enthousiast uit al die hoofdletters 🙂
Dit is mijn absolute favoriet!
Pingback: Witte kokos rocky road - healthyfoodlove