Search
Chocolade reep

Koko-choco – ‘rocky road’

Be happy, eat chocolate! Dus dat gaan we dan maar even doen, natuurlijk niet zomaar chocolade. We maken er een feestje van! Deze chocolade repen bestaan uit kokospasta, kokosolie, cacoa en een lekkere vulling (wat jij wil). Ik heb ze door een zes-koppige jury laten keuren en ze waren het allemaal eens, dit was genieten!

Dit heb je nodig voor de 4-6 koko-choco repen

  • 50 gr kokospasta (Biotoday)
  • 50 gr kokosolie
  • 2 el cacao
  • 1 el ahornsiroop
  • handje walnoten
  • handje chocolade snippers (extra puur)
  • handje ge(vries)droogd fruit
  • snufje zout
  • Evenuteel kokosrasp ter garnering

En zo makkelijk maak je ze

  1. Smelt de kokospasta en kokosolie a-bain-marie en blijf deze goed door elkaar roeren
  2. Laat het kokosmengsel een klein beetje afkoelen en voeg dan de cacao toe, goed doorroeren
  3. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar
  4. Giet het in een (met bakpapier bekleed) schaaltje/cakeblik/of iets anders (strooi er wat kokosrasp over)
  5. Laat het minimaal een uur opstijven in de koelkast en snijd daarna de chocolade in repen

Chocolade reep Chocolade reep  Chocolade reep Chocolade reep Chocolade reep

Enjoy (gaat vast wel lukken, dit is zo lekker)!

 

 

15 comments

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.