Meer over het gezicht achter healthyfoodlove.nl

gezicht achter healthyfoodlove.nl

Door Blog Brains werd de vraag gesteld of ik me voor wilde stellen in hun nieuwsbrief, even iets meer over mezelf en mijn blog vertellen, hieruit is echt een super leuk interview gekomen die ik vandaag ook graag hier wil delen. Normaal gesproken vertel ik niet zo veel over mij zelf en mijn privésituatie maar voor deze keer is het misschien toch wel heel leuk de deur hier eens op een kiertje te zetten en mijzelf even aan jullie voor te stellen.

Dus vroeg  jij jezelf altijd al af wie nu het gezicht achter healthyfoodlove.nl is? Vandaag krijg je antwoord op al je vragen!

Over Anne

1.    Vertel eens wat meer over jezelf!
Ik ben Anne van Healthyfoodlove.nl, 23 jaar jong en werk als office manager bij een leuk productiebedrijf en studeer er daarnaast nog vrolijk op los. Voor mijn hobby ben ik regelmatig in de keuken te vinden, bakken en bloggen zijn mijn twee favorieten!

aang.DSC03146

2.    Waar gaat jouw blog over?
Zoals de naam al zegt is mijn blog vooral food gerelateerd, ik probeer mijn recepten zoveel mogelijk vrij van zooi (tja wat is zooi?) te houden en vandaar dus de naam healthyfoodlove.nl.

3.    Waarom ben je met jouw blog begonnen?
Aangezien mijn gezondheid nog wel eens te wensen overliet en ik veel heb gelezen over gezonde voeding (en vooral slechte suikers), besloot ik mijn leven een beetje te beteren. Dit betekent wel dat ik nu veel zelf maak, tussendoortjes koop ik dus haast niet meer. Ik vind het super leuk om te bakken en van alles uit te vogelen maar wilde het ook graag met anderen delen, dus heb ik ‘Healthy food love’ opgezet.

aang.DSC03536

4. Maak de volgende zinnen af:

Ik kan niet leven zonder … mijn oven.

Mijn ultieme guilty pleasure is… patat (“kan dat als healthy foodlover, ja tuurlijk”) en YouTube!

Het leukste aan bloggen vind ik … het inspireren van anderen en het contact met mede-bloggers.

Over 5 jaar … blog ik nog steeds en wie weet wel meer, een studie voedingsdeskundige of iets dergelijks lijkt me bijvoorbeeld super gaaf!

5.    Wat is jouw ultieme blogtip voor jouw collega bloggers?
Wees jezelf en vergeet vooral niet te genieten!

Leuk om dit te lezen? Wil je meer persoonlijke food-blogposts voorbij zien komen?

Meer over mij weten, je leest het op de ”over Anne” pagina. Liever samenwerken met Healthyfoodlove.nl? Neem dan contact met ons op..

Enjoy! 
7 reacties op “Meer over het gezicht achter healthyfoodlove.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.