Monchou in glaasje

Monchou

Dit super makkelijke recept valt sowieso in smaak op elk feestje. Deze monchou taartjes zijn suikervrij en verrassend lekker.

Benodigdheden voor monchou gebakjes (voor ongeveer 6 glaasjes)

Bodem: 150 gr. dadels, 75 gr. amandelen en een theelepel koek/speculaaskruiden.

Vulling: 200 gr. monchou (ik heb verse roomkaas van de Aldi gebruikt), 150 gr. Griekse yoghurt en 2 eetlepels ahornsiroop.

Topping: theelepel woudvruchten van zonnatura en  wat verse blauwe bessen.

Het recept

Mix de dadels, amandelen en koek/speculaaskruiden in de blender (of keukenmachine) zo fijn als je zelf wilt. Deze mix verdeel je over de glaasjes. Mix de roomkaas en Griekse yoghurt samen met de 2 eetlepels ahorn siroop tot een stijf geheel. Schep dit mengsel op de bodem in de glaasjes. Om de taartjes af te maken voeg je als laatste de woudvruchten en blauwe bessen toe. Laat de taartjes ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast.

Eet smakelijk! 

3 reacties op “Monchou in glaasje

  1. Pingback: Taart in een bekertje – healthyfoodlove

  2. Pingback: Taart in een bekertje - healthyfoodlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *