Natur supercharged smoothies | Review

Natur supercharged smoothies

We weten natuurlijk allemaal dat je goed voor jezelf moet zorgen. Gezond leven en genoeg fruit/groente eten is daar een belangrijk onderdeel van. Nu weten we ook dat dit niet altijd even makkelijk is, boodschappen doen, groente en fruit selecteren en dit verwerken tot een maaltijd of smoothie, kan gewoon veel tijd in beslag nemen.

Natur heeft daar iets op bedacht

Nou, dat is niet helemaal waar. Je moet natuurlijk zelf ook wel iets doen, jij zorgt namelijk voor je gezonde lunch en maaltijd en Natur voegt daar dan een power smoothie aan toe.

Sinds kort zijn ze namelijk met een nieuwe smoothielijn (ha, is dat een woord?) op de markt gekomen. Onlangs hebben ze in de UK hun nieuwe supercharged smoothies al gelanceerd. Eind februari zullen de smoothies ook op de schappen staan in onze eigen Albert Heijn. Doordat ze als basis kokoswater gebruiken (i.p.v. fruitsap) zijn de smoothies lager in calorieën en suikers dan standaard smoothies. Bovendien is kokoswater hartstikke gezond! De smoothies zijn verkrijgbaar in drie smaken: Goji Galore, Tumeric Tiger & Matcha Madness.

En dan nu het leukste deel

Natur supercharged smoothiesIk mocht deze nieuwste Natur supercharged smoothies testen en dat heb ik niet alleen gedaan! Het pakket kwam binnen en ik moet eerlijk zeggen dat het er wel heel aantrekkelijk uit zag. Samen met mijn moeder, broer en neefje zijn we dus direct gestart met het proberen van de drie verschillende smaken. Verrassend genoeg hadden we elk een ander favoriet.

De groene Matcha Madness kwam bijvoorbeeld voor mijn broer als beste uit de test, deze bevat: appel, peer (20%), kokoswater (15%), komkommer, banaan, spinazie (8%), kaki, groentevezels, matcha (<0,1%), fruit extract (granaatappel en sinaasappel) fruit vezels, vitamine A/C/E/B1/B12, selenium, spirulina en saffloer extract. 

De Goji Galore bevat voornamelijk: aardbei, goji, framboos, kokoswater en de Tumeric Tiger (mijn persoonlijke favoriet): banaan, kurkuma, ananas, kokoswater. 

De Tumeric Tiger deed mij persoonlijk aan een baby hapje denken (van die potjes van olvarit zegmaar). Heerlijk zoet, ik houd er van!

Dit is wat Natur zelf over de smoothies zegt:

Nutriëntrijke groente- en fruitsmoothies, vol vezels! Vitamine B1 en C activeren de natuurlijk energie terwijl vitamine A, B6, B12 en seleen het immuunsysteem ondersteunen & vitamine E een bijdrage levert als antioxidant.

Natur supercharged smoothiesDe supercharged smoothies zijn gericht op vitaliteit & voeding als onderdeel van een gezonde levenstijl!

Dit is wat ik er van vind

Wat ik zelf vooral heel tof vind, is dat ze elke smoothie een persoonlijke superpower gegeven hebben in de vorm van matcha, kurkuma en goji. Deze drie toppers zijn momenteel al helemaal hip in foodland en geven hun persoonlijke superkrachten door in de smoothies van natur.

Verder vind ik het heel positief dat de smoothies niet gemaakt zijn op basis van fruitsap maar op basis van kokoswater. Dit scheelt een hoop (fruit)suikers en calorieën.

De naam vind ik soms zelf nog wel wat verwarrend, bijvoorbeeld ‘Matcha Madness’, waarbij je denkt aan een overload aan matcha, dit blijkt uit de ingrediëntenlijst dan toch wel mee te vallen. Nu moet ik ook zeggen dat ik dat zelf niet echt heel erg vind.  Uit ervaring weet ik namelijk dat bij het toevoegen van teveel matcha aan een smoothie, de smaak behoorlijk sterk kan zijn (dit maakt het niet altijd lekker).

Zoals je waarschijnlijk uit de bovenstaande review al hebt begrepen ben ik zelf best wel fan. Ik heb mijn eerlijke mening en smaak los gelaten op de smoothies en kan niet anders zeggen dan dat Natur goed werk heeft gedaan.

Dankjewel Natur! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.