Portebello toast met avocado spread

Portebello toast met avocado

Je hebt zin in iets speciaals als lunch en je wil eens niet een broodje pindakaas eten. Dat had ik dus afgelopen weekend. Het idee van een goed geroosterd broodje met gebakken portebellos en avocado kwam in me op en ik ging aan de slag.

Wist je trouwens dat portobello champignons prima vlees vervangers zijn? De bevatten veel vezels en relatief weinig calorieën. De portbellos zijn dus hartstikke handig als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Ik kan stiekem niet wachten om nog meer recepten te plaatsen met deze mega champignon, ik ben zelf namelijk echt dol op alles wat met champignon te maken heeft.

Ben je nog op zoek naar een ander lekker lunch recept? Probeer dan eens deze pompoen soep, ik ben er echt dol op!

Enjoy!

3 reacties op “Portebello toast met avocado spread

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.