Speculoos choco chip nicecream

speculoos choco chip nicecream

De warme dagen komen er weer aan en daar moet (nicecream) op gegeten worden! Maar wat is nicecream hoor ik sommigen van jullie denken. Nicecream is eigenlijk een gezonde ijs variant op basis van bevroren bananen waar andere gezonde ingrediënten aan toegevoegd worden. Deze keer deel ik de speculoos choco chip variant met jullie!

Wat heb je nodig voor een bakje speculoos choco chip nicecream (voor 1 persoon)

* Zijn de choco druppels niet verkrijgbaar bij jou in de buurt dan kun je ook gewoon een stuk pure chocolade in kleine stukjes hakken.

Zo maak je de nicecream binnen 5 minuten

Mix in de blender de bananen en speculoos butter tot moes en voeg hier de chocodruppels als laatste aan toe, roer deze voorzichtig door en schep de nicecream in je mooiste schaaltje!

speculoos choco chip nicecream speculoos choco chip nicecream

Nicecream is eigenlijk een gezonde ijs variant op basis van bevroren bananen waar andere gezonde ingrediënten aan toegevoegd worden.

Meer zin in de aardbei variant of lust je ook wel iets met meloen er in verwerkt, ik heb het allemaal voor je.

Enjoy!

5 reacties op “Speculoos choco chip nicecream

  1. Yanine zegt:

    Oohh goed idee met speculoos erdoor! miscchien kan het ook wel gewoon met speculaaskruiden? heb afgelopen week al 3x bananenijs gemaakt… maar alleen nog de naturel en chocolade variant dus dit is een goed idee!

  2. Pingback: Lieke's yoghurtijs met pure chocolade | Winactie - healthyfoodlove

  3. Pingback: Wat is gezond eten? - Healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.