UNBOXING | JOUWBOX 2 – RALPH MOORMAN FAVOURITES

Ralph Moorman

Afgelopen week ontving ik alweer de tweede editie van de ”JouwBox” , een initiatief van Ralph Moorman (wie kent ‘m niet?).  De ”JouwBox” is een gezonde verwenbox waarin we kennis maken met allerlei favoriete producten van Ralph. Ik was stiekem wel heel benieuwd naar alles wat er in zat en kan me dan ook voorstellen dat jullie ook wel willen weten. Ik laat je in deze blogpost zien wat je zoal kan verwachten van een dergelijke box. Natuurlijk laat ik je ook meteen kennis maken met de producten. Kijk je mee?

Wat er in de editie 2 van de Ralph Moorman ”JouwBox”  zit

Bee Honest Cosmetics – Hair & Bodywash

In de hair & bodywash voor baby’s combineert Bee Honest Cosmetics een milde reiniging (100% plantaardig) met zachte natuurlijke ingrediënten waaronder biologische honing van de Traay en biologische calendula. Ik ga deze aan iemand met een kleintje kado doen en natuurlijk zal ik achteraf hun ervaringen even peilen. De geur van deze heerlijke baby sop is in ieder geval door mij goedgekeurd.

Mattisson – Absolute Visolie

Wist je dat de visolie uit deze supplementen uit ansjovis gewonnen wordt? Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit zelf niet wist, leuk om op deze manier achter nieuwe weetjes te komen. Om je omega-3 tekort aan te vullen, kun je er voor kiezen om visolie supplementen te slikken. Ik heb kennis gemaakt met deze van Mattisson, ik ga ze komende tijd proberen en laat jullie snel mijn bevindingen weten.

Royal Green – Extra virgin kokosolie

Kokosolie, een product dat standaard in mijn voorraadkast staat. Ik kan gewoon echt niet zonder, ik gebruik het bijvoorbeeld om mijn favo bananenbrood granola te maken. De kokosolie van Royal Green is een extra vierge variant en is daarbij ook nog eens biologisch. Je kan het eigenlijk voor allerlei doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als bak en smeer middel in de keuken maar ook als verzorging van de huid.

Upton’s Naturals – Original Jackfruit

Dit is helemaal nieuw voor mij, een fruitsoort die vlees nabootst. Deze vleesvervanger is gemaakt van jackfruit en is daarbij 100% vegan en glutenvrij, hoe top is dat? Omdat het fruit is, is jackfruit laag in koolhydraten en vet en zit het boordevol vezels, dubbel goed dus. Je kan Jackfruit combineren met rijst-, pasta- of noodlegerechten maar is het ook top in een wrap met wat groente en vegan kaas. Ik ga het snel proberen en mocht het bevallen, dan deel ik het recept natuurlijk met jullie!

Jackfruit is in drie verschillende smaken voor 3,99 per 200 gram te verkrijgbaar bij AH. 

Bite & Smile – Lemon Ginger

De gezonde snack bestaat deze keer uit de lemon ginger ”snoepjes”, deze vegan snack is gemaakt van fruit en groenten en dus vrij van gluten en lactose. Ik ben zelf niet echt fan van de lemon ginger smaak maar ik kan me zeker voorstellen dat hier liefhebbers voor zijn. De structuur vind ik daarentegen wel echt onwijs fijn, met deze snack kan je dus zeker ”gezondigen”!

Verkrijgbaar bij AH voor 3,95

Blue ®m – Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel

Blue ®m is een Nederlands bedrijf met een waardevolle duidelijke missie: mensen helpen om hun gebit gezond te krijgen en houden. Dat alleen al is een geweldig streven, wat mij betreft. Zuurstof is sleutel voor een goede gezondheid, daarom heeft kaakchirurg Peter Blijdorp, mondverzorgingsproducten ontwikkeld met actieve zuurstof uit onder andere bio honing. Ik maakte kennis met hun fluoridevrije tandpasta en ultra zachte tandenborstel, naast actieve zuurstof is aan deze tandpasta xylitol (helpt gaatjes voorkomen) en lactoferrine (ondersteund het afweersysteem) toegevoegd om je gezondheid op peil te houden. Ik gebruik de tandpasta nu een week en ik moet zeggen dat het echt goed voelt, super fris ook!

Squalan – Moisterizer travel size

Deze 100% plantaardige facial oil verbeterd de vochtbalans van de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Ik heb de olie de afgelopen tijd samen met de eye balm van Rosalpina en het Morning Boost Mask van MudMasky gebruikt en dat voelt goed. Mijn huid voelt zacht aan en het verzorgen van mijn huid op deze manier geeft alleen al een fijn gevoel.

Beterfoods Tee-Fee – Natuurlijke kinderthee met bio-steviablad

Vroeger (toen ik ook nog een kindje was), dronk ik mijn thee altijd met melk en suiker, lekker zoet. Het blijkt dat onwijs veel mensen hun thee met suiker drinken. Theefabrieken spelen daarop in door chemische alternatieven toe te voegen om een zoete smaken te creëren. Betterfoods Tee Fee wil hier graag verandering in brengen met deze kinder thee die gezoet is met biologische steviabladen. Hoe tof is dat? Ik kan je vast vertellen dat de geur van deze thee alleen al, fantastisch is.

Rosalpina – Eye balm

Deze onwijs lekkere oog balsem zonder zooi, gebruik ik inmiddels een week. De balsem is super zacht en voedt de huid, ik ben echt heel tevreden over de verwerking en wil je graag iets meer vertellen over dit fijne product.  De Eye Balm is een intensieve behandeling die huid verkleuringen veroorzaakt door stress en vermoeidheid, met name wallen onder de ogen en gezwollen ogen bestrijdt. De oog balsem is bijzonder geschikt voor de gevoelige en gestreste huid. Het vermindert wallen, voorkomt expressie rimpels en zorgt voor een verzachtende actie.

Mudmasky – Morning boost mask

Ralph Moorman

In de eerste jouwbox zat al een masker van mudmasky en deze heb ik helemaal opgebruikt. Ik was dan ook blij dat er een nieuwe variant van het masker in box 2 zat. Het Morning Boost  Mask is heel makkelijk aan te brengen in de ochtend, je poetst ondertussen even je tanden en spoelt daarna het masker met koud water van het gezicht. Thats it! De werkzame stoffen en antioxidanten zorgen binnen 30 seconden al voor een fijne boost om je dag te starten.

Ik ben blij met de producten, vooral met ook omdat ik qua gezichtsverzorging door deze box echt weer een stap heb kunnen zetten. De kokosolie was al een all-time-favorite en de kinder thee heeft mijn ogen geopend. Op naar de volgende editie!

Ook voor jou!

Zou jij de artikelen uit deze box graag zelf proberen? Dat kan, je besteld de box gemakkelijk via jouwbox.nl en nog mooier, je kan nu je aankoop bedrag terugwinnen door een toffe foto van de producten te maken.

Benieuwd wat er in de eerst box van Ralph Moorman zat? Je vindt het artikel hier.

Enjoy!

3 reacties op “UNBOXING | JOUWBOX 2 – RALPH MOORMAN FAVOURITES

  1. Pingback: UNBOXING | JOUWBOX 3 – RALPH MOORMAN FAVOURITES - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.