Verrassing met pompoen

Verassing met pompoen

Zoals ik vorige keer al liet weten ben ik een trouwe volger van Oh my Pie a la Marike op instagram en bij haar zie ik altijd heerlijke creaties voor bij komen. Afgelopen weekend zag ik weer zoiets ontzettend lekkers voorbij komen ‘Pumpkin Paradise’, die moest ik maken! Marike omschreef deze koeken zelf als volgt; ”Wanneer je het Oranje Goud ?combineert met speculaaskruiden, kokos en enkele heldhaftige Chocolade Chunks en hazelnoten ontstaat er spontaan Magie!” Daar is geen woord van gelogen, ze zijn verrukkelijk en ik noem het dan ook een verrassing met pompoen!

Het recept kun je bij hier bij Oh my Pie vinden, maar de foto’s van hoe je deze toppers kan maken zal ik je niet onthouden.

De verrassing met pompoen in foto’s

Verassing met pompoen Verassing met pompoen Verassing met pompoen Verassing met pompoen Verassing met pompoen Verassing met pompoen Verassing met pompoen

Hier wordt je toch verliefd op? Ik wou dat ik de geur door er ook bij kon zetten zodat je ze kon ruiken, hmm… Het beslag alleen als is ontzettend lekker (wilde het bijna op een crackertje smeren om het zo op te eten), een echte aanrader wat mij betreft.

Enjoy!

14 reacties op “Verrassing met pompoen

  1. Merel zegt:

    ”Wanneer je het Oranje Goud ?combineert met speculaaskruiden, kokos en enkele heldhaftige Chocolade Chunks en hazelnoten ontstaat er spontaan Magie!” – Wat omschrijft ze dit mooi he? He verdorrie, nu wil ik dit recept natuurlijk ook meteen proberen! Nog eventjes wachten tot het weekend dan maar haha.. Fijne dag lieverd.

    Liefs, Merel

    • Anne zegt:

      Het is echt een topper die Marike, vind je niet? Ze kan gewoon een verhaal vertellen met koekjes, dat vind ik zo knap. Ik ga ook pas van het weekend weer bakken, nog even geduld. Jij ook een hele fijne dag Merel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.