6 x foodies die je moet volgen op instagram

Als het om plaatjes van eten gaat, dan staan zowel Pinterest als Instagram wel echt in mijn top 3. Ik geniet altijd enorm van baksels en kookkunsten van anderen en volg daarom ook behoorlijk wat mede-food-lovers op Instagram. Het zijn allemaal hele verschillende mensen, met talent en liefde voor eten. Sommige volg ik als iets langer, anderen heb ik nog maar pas ontdekt. Eigenlijk wil ik jullie al deze fijne plaatjes van heerlijke baksels helemaal niet onthouden en dus heb ik een lijstje op gesteld van de 6 foodies op Instagram die je absoluut moet volgen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Foodie nr. 1: @oh.my.pie

ohmypie, taart, Foodies op instagram

Als het op glutenvrije baksels en creativiteit aan komt dan moet je echt bij Marike zijn! Wat een topper is dit zeg, en wat tovert zij altijd weer prachtige baksels op haar insta-feed, zij is echt een voorbeeld voor mij op fotografie gebied. Marike van Oh my pie is namelijk niet alleen ontzettend goed in bakken maar ook in het vastleggen van haar kunstwerken is zij super goed. Echt een aanrader om te volgen dus!

Foodie nr. 2: @healthywanderlust.nl

healthywanderlust-nl, Foodies op instagram

Merel is echt een topper, niet alleen in bakken en koken maar ook in het inspireren en motiveren van mensen. Zo schrijft tegenwoordig op healthywanderlust.nl elke vrijdag een post met een flink portie motivatie, zodat jij weer geïnspireerd en motiveert raakt om je gezonde levensstijl door te zetten. Verder vind ik dat Merel echt geweldige filmpjes kan maken hoe ze haar recepten in elkaar zet en deze zijn ook weer te vinden op haar Instagram account. Volg je haar nog niet? Ik zeg doen!

Foodie nr. 3: @Breakfastisaparty

breakfastisaparty, Foodies op instagram

Melle heeft haar eigen blog maar doet daarnaast nog meer! Ze upload elke dag haar ontbijt op een speciaal Instagram account, ik geniet hier altijd ontzettend van en het inspireert mij ook nog eens bij het maken van mijn eigen ontbijtjes. Daarom vandaag één van de Instagram accounts van Melle in de schijnwerpers! Een echte must-follow dus..

Foodie nr. 4: @ottenvandijk

ottenvandijk, Foodies op instagram

Christel volg ik al iets langer, en wat een talent heeft zij zeg. Zij weet al haar bordjes en kommetjes gevuld met eten zo geweldig vast te leggen, het is gewoon bijna kunst! Gezond eten staat hoog in het vaandel, dat is wel van haar feed af te zien. Op zoek naar inspiratie of wil je gewoon genieten van al het lekkers dat Christel eet? Volg haar dan op Instagram, net zoals ik doe.

Foodie nr. 5: @iedermoment

iedermoment, Foodies op instagram

Okay, ik eerder in deze post al over talent en kunst gesproken, maar.. Dan heb je de @iedermoment Instagram feed nog niet bekeken, dit is gewoon perfectie ten top! De foto’s op dit account vertellen gewoon zelf al hun eigen verhaal. Ik denk dat ik hier niet heel veel over kan zeggen, dit moet je gewoon zien.

Foodie nr. 6: @jenniferkrijnen

jenniferkrijnen, Foodies op instagram

Dan als laatste, maar zeker niet de minste; Jennifer! Zij heeft een eigen blog, waar ze lekkere en gezonde recepten deelt. Die recepten zijn ook te vinden op haar instagram feed en daar wordt je echt gelukkig van (ik wel namelijk). Zij maakt zulke heerlijke creaties, dat je ze bijna van je computer of telefoon af zou willen eten. Benieuwd? Snel kijken dan!

Ik hoop dat ik jullie weer aan wat fijne instagram accounts geholpen heb, ik heb dit lijstje echt naar alle (h)eerlijkheid opgesteld en deze mensen zijn echt voorbeelden voor mij. Altijd geniet ik van de fijne recepten en heerlijke combinaties die zij weer bedacht hebben en dat gun ik jou ook.

Enjoy!

20 reacties op “6 x foodies die je moet volgen op instagram

 1. Melle zegt:

  Zo tof dat mijn ontbijtjes hier gewoon bij staan. Woohoo! Het verhaal was dus dat ik heel graag daar iets mee wilde doen. Dus, naam bedacht, insta geclaimd maar ja. Hoe dan? Elke ochtend fancy foodfoto’s maken was na drie dagen gewoon niet meer leuk. Ik bedoel, het is echt een vak apart! Toen bedacht ik me dat een vriend van mijn vriend altijd opmerkte dat ik foto’s van dingen maakte met mijn voeten (inclusief leuke sokken of konijnenpantoffels) erop. En toen was het idee geboren. Elke dag gewoon op die manier foto’s maken. Jaaa! Vind t nu vooral heel leuk om ook dat op vakantie te doen. Elke keer weer een leuke ondergrond bedenken is echt een uitdaging. Dus awkward je ontbijt fotograferen op het perron hoort er ook gewoon bij Haha 😉

  • Anne zegt:

   En dat vind ik juist zo gaaf aan jou account Melle, die sokken en pantoffels. Niet zo stijf, maar gewoon heel leuk! Stiekem kopieer ik jou fotostijl weleens, en fotografeer ik ook mijn mooie sokken bij een gerecht 🙂 Dankjewel voor je fijne ontbijtfoto’s Melle!

 2. Femke zegt:

  Ik ken ze nog niet allemaal maar je hebt in ieder geval één van mijn favorieten genoemd, namelijk healthy wanderlust. Mooie accounts heb je in de spotlight gezet!

 3. Pingback: Verassing met pompoen - healthyfoodlove

 4. Pingback: Tips om verantwoord eten makkelijker te maken - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.