Yes, het is herfst! 3 x het perfecte herfst recept!

Je moet er van houden zeggen ze dan. Zo is het met herfst ook wel een beetje, het moet je ding zijn. Nou kan ik zeggen dat ik de herfst altijd een heerlijk seizoen vind, buiten al wat kouder en binnen lekker aan de verse warme appeltaart, geweldig gewoon! Daarom heb ik vandaag vast wat echte herfst-bak-recepten op een rijtje gezet (mag je al over herfst praten als de temperatuur nog boven de 20 graden is?).

Ik begin met een geweldig ontbijt dat helemaal past bij het herfstseizoen (al kan je het natuurlijk op elk moment van het jaar eten).

3 x het perfecte herfst recept!

Appel crumble ontbijt

Appelcrumble

Hoe lekker ziet dit eruit? Voor dit ontbijt hoef je echt geen keukenprinses te zijn, iedereen kan dit. Dit ontbijt smaakt naar appeltaart en is echt heerlijk voor een koude ochtend. Proberen dus!

Kwark notenbrood

Het volgende recept is ook weer iets dat je als ontbijt zou kunnen eten, maar ook net zo goed als lunch of tussendoortje. Trek in iets dat helemaal verantwoord en herfst-proof is? Check dan snel dit kwark-noten-brood recept.

aang.DSC03561

Worteltaart

worteltaart

Zonder carrot-cake is de herfst niet compleet, als laatste aanrader dus een echte worteltaart. Give it a try, echt geloof me.. Dit is gewoon taart eten en gezond bezig zijn tegelijk!

Ik hoop dat ik jullie alvast een klein beetje geinspireerd heb voor het komende seizoen? Zo niet, blijf dan healthyfoodlove.nl volgen voor heerlijke herfst recepten.

Welk herfst recept is jou favoriet?

Enjoy!
12 reacties op “Yes, het is herfst! 3 x het perfecte herfst recept!

  1. Nicole zegt:

    Ik hou van de seizoenen. Zo fijn dat er nu weer een nieuw hoofdstuk in het jaar aanbreekt, met gekleurde blaadjes en lekker de verwarming aan met wat warms in de hand. Echt weer voor comfortfood 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.