3 x Gezonde snackrepen

gezonde snackrepen

Voorheen had ik nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om gezond te leven en gewoon tussendoortjes te eten. Bij een tussendoortje denk je namelijk al gauw aan koek, snoep en chips, toch? Ik geeft je deze keer drie lekkere gezonde snackrepen die gewoon passen in mijn gezonde (balans) levensstijl.

1. Easy peasy havermoutrepen

Deze repen zijn gemaakt op basis van havermout en banaan, met je eigen favoriete toevoegingen is dit echt een ultieme snack voor bijvoorbeeld bij een lekker kopje koffie.

2. Appeltaartrepen

Weer repen die zijn gemaakt op basis van havermout en banaan maar nu met appel en dat is toch wel heel lekker. De smaak van appeltaart komt zachtjes naar voren en dat is natuurlijk altijd een goed snack idee.

3. Pompoenpit dadelrepen

dadel repen

Al eens van pompoenpitpasta gehoord? Ik maakte deze repen op basis van de nieuwste variant pasta en voegde er smeuïge medjoul dadels bij en dat is echt genieten. Het recept van deze overheerlijke repen vind je hier.

Benieuwd naar meer gezonde snackrepen of andere tussendoortjes, een heel overzicht is te vinden op healthyfoodlove. Wat is jouw favo tussendoortje?

Enjoy!

17 reacties op “3 x Gezonde snackrepen

  1. Rowan zegt:

    Wat een lekkere repen! Ik heb ze zelf ook wel eens geprobeerd te maken, maar vond ze niet zo geslaagd. Misschien dat ik binnenkort jouw receptjes ga proberen!

  2. Pingback: Appeltaart(repen) - healthyfoodlove

  3. Pingback: Granola bars - healthyfoodlove

  4. Pingback: Crunchy cashew rijst repen - healthyfoodlove

  5. Pingback: Gezonde twix powerrepen - healthyfoodlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.