3 x de lekkerste gezonde mini taart recepten

gezond kwarktaartje

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik helemaal fan ben van taart en dan wel gezonde taart. Deze maak ik dan ook vaak in mini variant zodat ik er helemaal alleen van kan genieten. Ik deel deze keer een overzicht van de 3 lekkerste gezonde mini taart recepten met jou!

Recept 1: Mini appeltaartje

gezonde mini taart recepten

Eigenlijk wel zin in appeltaart maar geen zin om gelijk een hele taart te bakken? Dit recept kan je gewoon voor jezelf maken, met een appel en een ei kom je al een heel eind. Dit taartje is vrij van gluten en toegevoegde suikers, helemaal verantwoord en dus ook super geschikt als ontbijt.

Recept 2: Mini yoghurttaartje

yoghurt taartje

Deze is gewoon om met jezelf iets te vieren en zelfs als er niets te vieren valt wil je dit mini yoghurt taartje wel proberen. Geloof mij!

Recept 3: Mini kwarktaartje 

gezond kwarktaartjeKwarktaart wordt hier op zo ongeveer elke verjaardag geserveerd. Ik vind het lekker en wil het eigenlijk het liefst gewoon als ontbijt eten. Daarom maakte ik dit overheerlijke gezonde kwarktaartje en wel in een mini variant.

Ga jij ze proberen? Laat je me dan even weten wat je er vond?

Enjoy!

4 reacties op “3 x de lekkerste gezonde mini taart recepten

  1. Pingback: Ontbijttaartjes met perenconfituur - healthyfoodlove

  2. Pingback: Aardbei Kwarktaart - healthyfoodlove

  3. Pingback: Citrus kwarktaartje met amandelbodem - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.