5 x de best bekeken recepten van 2018

gezonde twix

Elk jaar is het weer super leuk om te kijken welke recepten het meest geliefd waren en natuurlijk kan ik dit natuurlijk gewoon zien. Daarom heb ik (voor als je ze misschien toch gemist hebt) een overzicht voor je van de 5 meest bekeken recepten in 2018. Benieuwd?

Appeltaartje

Nummer 1 is een ”oud maar goud” recept. Het perfecte kleine appeltaartje, je kan deze alleen eten en is ook nog eens heerlijk als ontbijt. Proberen? Het recept vind je hier.

Amandelcake, gezond en lekker!

Dan gaan we maar meteen door naar het de volgende favoriet. Meest geliked op Instagram het afgelopen jaar was deze heerlijke appelcake. De favoriet van menigeen en ook vaak nagemaakt. Wil jij deze gezonde cake ook maken?

Amandelcake met appel

Vegan puddingtaart

Afgelopen jaar zijn er ook een behoorlijk aantal vegan recepten online gekomen. Niet omdat ik plantaardig eet maar wel omdat er gewoon onwijs veel vraag naar is. Benieuwd naar het meest populaire vegan recept? De puddingtaart vind je hier.

Gezonde twixrepen

Gezond snacken, dat doen we graag bij Healthyfoodlove.nl. Daarom maakte ik het afgelopen jaar de ideale snackrepen met een twixsmaakje. Deze bleken ook helemaal in smaak te vallen bij jullie. Heb jij ze al gemaakt?

gezonde twix

Healthy brownie taartje

Okay lieve mensen, ogen dicht als je niet wilt gaan bakken anders ben je na dit recept meteen verkocht. Bij elkaar opgeteld kreeg dit brownietaartje zo’n 100 reacties en meer dan duizend likes op instagram. Dat zegt denk ik meer dan genoeg.

brownie taart

Ik wil jullie graag weer bedanken voor alle support en liefde. Jullie maken het voor mij zo leuk om door te gaan met het delen van al deze lekkere recepten en daar ben ik jullie echt heel dankbaar voor. Keep up the good work, laten we samen nog meer lekkere healthy recepten creëren!

Ik wens jullie heel veel liefde en heel veel lekkers toe voor 2019!

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.