Wie wil dat nou niet (een family-pancake-pie)? Zomaar vroeg in de ochtend start met een echte serieuze pannenkoekentaart, eigenlijk een soort cake die helemaal ontbijt-proof is. Afgetopt met alles wat jullie zelf maar lekker vinden. Suikervrij, verantwoord en super gezellig om samen met de kids in elkaar te knutselen.
Dit heb je nodig voor de family-pancake-pie (voor ongeveer 4 personen)
- 75 gr amandelmeel
- 3 el kokosmeel
- 185 ml ongezoete amandelmelk
- 4 eieren
- 2 el ahornsiroop
- eventueel een snufje kaneel
- 1 appel
- 75 gr roodfruit (uit de diepvries)
- 1 el kokosolie

En zo maak je deze feestelijke family-pancake-pie
- Verwarm de oven voor op 225 graden en zet hier een ronde (spring)vorm van ongeveer 21 cm doorsnede in om alvast op te warmen
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar behalve de appel, het rood fruit en kokosolie
- Haal de vorm uit de oven (pas op voor je handen) en smelt hier de kokosolie in, zorg dat alle randen en vlakken goed ingevet zijn
- Giet het beslag in de vorm en verdeel daarna de appel in schijfjes over het beslag en voeg ook het rood fruit toe
- Bak de mega pancake in ongeveer 30 tot 40 minuten goudbruin in de oven






Enjoy!



Klinkt heerlijk! Mooie foto’s heb je gemaakt ook.
Super leuk idee! Ziet er heerlijk uit.
Oh my god, wat lekker! Ik heb hem meteen opgeslagen, want dit is wel echt een droom ontbijtje om je dag mee te kunnen beginnen.
Vloeken lijkt me niet nodig hier, dus doe maar niet????
Ziet er zo goed uit! HEELRIJK. Helaas zou ik zelf de kokos weg laten, aangezien ik hier niet over kan. Er zit sorbitol in helaas. Liefs Gea.
Lijkt me heerlijk! Ik sla het recept op en ga dit zeker eens in een weekend proberen 🙂
Kijk dit noem ik nu best of both worlds! Wauw! Ik houd van pannenkoeken en taart. Het ziet er ook echt heel lekker uit.
Zo is dat, en dan nog leuk om het samen met andere leuke mensen op te eten. Dat is toch dubbel genieten?
WOW! Dit ziet er echt zo lekker uit! <3
XxX
Wat ziet dat er mooi en vooral lekker uit! wauw 🙂
Pingback: 3 Recepten om Nationale pannenkoeken dag te vieren - healthyfoodlove
Pingback: 8 x de beste recepten met kokosmeel - healthyfoodlove
Kan je dit ook koud eten? Bijvoorbeeld de dag nadien.
Tip:zet een bak plaat onder het rooster waar de bakvorm op staat.cocos olie(waar het blik in gevet is)lekt na .misschien te veel in gegaan.