3 Recepten om Nationale pannenkoeken dag te vieren

Pancake-pie

Het is 24 maart en dat betekend Nationale Pannenkoeken dag, yes, dat is weer een reden om gewoon lekker een pannenkoekentaart te bakken voor de hele familie of gewoon ongestoord zelf te genieten van een heerlijke stapel pancakes. Vandaag deel ik mijn drie favoriete pannenkoeken recepten met jullie op deze speciale dag!

Pannenkoeken recept 1: De makkelijkste pancakes ooit, gemaakt met banaan en havermout

Pannenkoeken

Als lunch of gewoon ontbijten, het kan allemaal met deze onwijs lekkere pancakes. Gemaakt van havermout en banaan, super fluffy en helemaal verantwoord. Het recept vind je hier.

Pannenkoeken recept 2: Een pannenkoekentaart voor hele familie

pannenkoeken

Deze is echt waanzinnig, geen zin om een hele stapel pannenkoeken te bakken en toch genieten van de originele pancake smaak. Deze pannenkoeken taart bak je in de oven en is een genot voor de hele familie.

Pannenkoeken recept 3: Kokos pancakes

pannenkoeken

Gemaakt van kokosmeel en extra fluffy doordat er ook yoghurt wordt toegevoegd, nog nooit geprobeerd? Dan raad ik je zeker aan om deze eens voor jezelf op tafel te zetten. Garneer deze smakelijke pancakes met wat ahornsiroop en gebrande noten en ik beloof je dat je er niet af kan blijven..

En dit zijn dan mijn favorieten op een rij. Ik moet eerlijk toegeven dat ik trek krijg door alleen maar over deze heerlijke recepten te schrijven, jullie ook?

Ik hoop jullie weer helemaal geïnspireerd te hebben om straks lekker de keuken in te duiken en jezelf of je naasten te verrassen met een heerlijke stapel pancakes of de ultieme familie pannenkoeken taart. Ik ben trouwens ook best wel benieuwd naar jullie favoriete pannenkoeken recept, laat je het me even weten?

Enjoy!

Een reactie op “3 Recepten om Nationale pannenkoeken dag te vieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.