Drie favoriete maart recepten

appeltaart met roomsaus

Elke maand pieken er een aantal favoriete recepten uit wanneer ik in de cijfertjes achter healthyfoodlove.nl duik. Omdat deze recepten zo gewaardeerd worden deel ik ze nog een keertje met jullie (voor diegene die ze gemist hebben), benieuwd welke recepten het meest bekeken zijn in maart?

gezond appeltaartje

Favoriet nummer 1: Een gezond appeltaartje

De appeltaarten doen het goed op healthyfoodlove, toch wel gek eigenlijk want appeltaart recepten zijn er al in duizenden soorten en maten. Dit appeltaartje is precies genoeg voor twee personen, samen genieten van een gezond taartje kan dus met dit lekkere recept.

Vegan chocoladetaart

Favoriet nummer 2: Vegan chocoladetaart

Ik ben geen veganist, ik eet niet helemaal vegan maar af en toe een vegan recept uit mijn mouw schudden vind ik wel heel leuk. Deze taart was bij vrienden en familie een waar succes dus waarom zou je niet een keer vegan bakken, het is toch gewoon echt lekker.

appeltaart met roomsaus recepten

Favoriet nummer 3: Nog een appeltaartje (met amandelroomsaus)

Even serieus, gewoon twee appeltaarten in de top 3 van maart, hoe kan dat? Ik kan daar zelf ook geen antwoord opgeven maar het volgende weet ik wel. Appeltaart is gewoon altijd een succes, zelfs op een beeldscherm. Deze is zo lekker dat je waarschijnlijk je vingers er bijna bij op gaat eten, pas op!

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en dat er straks heerlijke geuren ontstaan in verschillende Nederlandse (of daarbuiten) keukens. Laat je even weten wat jou persoonlijke favoriet is?

Enjoy!

4 reacties op “Drie favoriete maart recepten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.