Een kijkje achter de schermen bij Healthyfoodlove.nl

Healthyfoodlove.nl

Wauw, Healthyfoodlove.nl bestaat al twee jaar en in die twee jaar heb ik jullie eigenlijk nog nooit een kijkje in mijn echte leven gegeven. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Speciaal voor jullie heb ik een dag lang met mijn camera in mijn handen gelopen om mijn dag van a tot z in beeld te brengen. Benieuwd?

But first, breakfast!

Ik heb deze dag een thuis (werk) dag en hoef dus niet hoognodig de deur uit, extra tijd om rustig te ontbijten. Ik ga deze keer voor een smoothiebowl met bevroren rood fruit, onwijs lekker op een zonnige dag als vandaag.

Ontbijt recept: Mix in de blender twee handjes bevroren rood fruit, 1 banaan en een handje granola tot een fijn geheel. Giet het in je mooiste kom en garneer wat extra granola en kokosrasp en vergeet vooral niet te genieten.

Healthyfoodlove.nlHealthyfoodlove.nl

Eerst moet het ontbijtje natuurlijk gefotografeerd worden om te kunnen delen via social media, daarna begin ik met eten en het uitwerken van een nieuwe blogpost. Ik maak een opsomming van de beste recepten met speltmeel, leuk om te lezen!

Op inspiratie tour

Na mijn ontbijt maak ik nog een lekkere kop thee voor me klaar en ga ik even rustig op de bank zitten, op zoek naar inspiratie.

Healthyfoodlove.nl

Uiteindelijk besluit ik mijn eigen super snelle appelcrumble recept een upgrade te geven. Deze keer voeg ik er cacao aan toe en chocolade ijs. Geloof me, dit is het beste idee ooit. Hoe chill is het trouwens dat ik mijn Lenovo Yoga gewoon als tablet kan gebruiken, vooral wanneer ik even lekker door Pinterest wil spitten is dit echt top.

Tijd voor een kopje koffie, ik wip even snel bij mijn moeder aan, altijd gezellig!

Daarna doe ik boodschappen, zodat ik alles in huis heb om mijn overheerlijke appelcrumble te maken. Gelijk maar voor het hele weekend ingeslagen, wel zo handig, toch?

Lunch tijd

Wraps met krokante kip, roomkaas, geprakte avocado, bladsla en een beetje chilisaus (aanrader!).

En de slag met de appelcrumble..

Healthyfoodlove.nl

Ik zorg altijd dat alles vooraf klaar staat zodat ik gelijk volle bak aan de slag kan. Mijn eigen recept heb ik op de laptop voor me staan zodat ik niets vergeet.

Het resultaat..

Healthyfoodlove.nl

Het ziet er misschien niet geweldig uit, maar lekker was het zeker!

Healthyfoodlove.nl Healthyfoodlove.nl

Eén nadeel, of eigenlijk heel groot voordeel. Alles wat ik maak, moet ook op gegeten worden. En soms, als ik alleen thuis ben dan doe ik dat gewoon lekker alleen (ps: ik kijk ondertussen foodvideos op youtube).

Voor het avondeten stond een heerlijke salade met aardappeltjes op het menu. Helaas had ik deze al op voordat er een foto van gemaakt kon worden.

Nog even over die laptop

Je ziet het al, mijn hele dag draait om eten, ik houd er gewoon van. Verder zie je ook dat ik heel veel tijd door breng met mijn nieuwe vriend (mister Lenovo Yoga),  wil je meer weten over deze topper? Lees dan even de review die ik eerder schreef over deze laptop, wie weet is het ook wel iets voor jou! Zeg nou zelf,  een foodblog zonder goede laptop is natuurlijk net niets. Ik kan namelijk prachtige taarten bakken en koeken uit mijn oven toveren. Maar zonder een degelijke laptop krijg ik deze fantastische recepten niet op het wereldwijde web. Daarbij is het ook nog eens onwijs handig dat de Lenovo Yoga door zijn 360 draaibare scherm ook gebruikt kan worden als receptenboek. Ik kan hem makkelijk op het aanrecht te plaatsen en door het touchscreen scherm gewoon kan ik gewoon onder het koken en bakken door scrollen.

Ik ben er blij mee!

Vond je het leuk om zo een kijkje achter de schermen te krijgen en gezellig mee te kijken? Laat het me weten, dan zorg ik misschien iets vaker voor een kijkje achter de schermen van healthyfoodlove.nl.
Advertisement

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coolblue, dit verandert verder niets aan mijn eerlijke mening.

 

Een reactie op “Een kijkje achter de schermen bij Healthyfoodlove.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.