Gab’s bananencake met kokos

bananencake met kokos

Stel je voor: je hebt enorm veel trek en in de hoek doet een snoeppot al de hele dag zijn best om jouw aandacht te trekken. Je hebt echter besloten dat je vanaf vandaag echt gezond zou eten, dus eigenlijk wil je niet toegeven aan die gillende dropjes.

Toch beweeg je als vanzelf langzaam richting de keuken om eens een flinke greep in de pot te doen. En dan besef je je opeens: ik heb nog een stuk bananenbrood met kokos in de koelkast liggen! Pfoe, het gevaar is afgewend. Jouw trek is weer gestild en je hebt geen ongezonde dingen gegeten. You can thank me later.

Ben je benieuwd naar de persoon achter dit recept? Gabriëlla heeft dit recept bedacht en zij zal maandelijks een lekker recept plaatsen op healthyfoodlove.nl

bananencake met kokos

Nog op zoek naar meer lekkere bananenbrood recepten? Ik heb ook nog een onwijs lekkere variant met koffie en ook nog eentje met chocolade. Je vindt ze allemaal op healthyfoodlove.

Enjoy!

3 reacties op “Gab’s bananencake met kokos

  1. Pingback: 10 x de lekkerste gezonde cake recepten - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.