Nieuwe gastblogger op healthyfoodlove, Gabriëlla!

Hoe leuk is het om af en toe ook eens recepten van anderen te delen? Dat dacht Gab van gezondmetgab.nl ook en daarom stuurde ze mij een mailtje. Vandaag stelt de nieuwe gastblogger op healthyfoodlove zich zelf voor en deelt ze een onwijs lekker recept met ons. Lees je mee?

Joehoe, ik ben Gab!

‘Wauw, is het überhaupt mogelijk om deze website te bezoeken zonder spontaan enorme trek te krijgen?’ Dat is wat ik dacht toen ik healthyfoodlove.nl bezocht, de prachtige website van Anne. En nu mag ik er gewoon een gastblog voor schrijven! We gaan onze lekkerste recepten uitwisselen, dus je komt hier mijn lekkernijen tegen en mijn website wordt opgevrolijkt met de heerlijke dingen van Anne! 

Met zo’n uitwisselingsproject is een voorstelrondje wel zo netjes. Daar gaan we dan! Mijn naam is Gabriëlla en ik ben de eigenaar van Gezond met Gab  . Ik ben ooit met mijn website en Instagram-account  begonnen omdat ik beter op mijn voeding wilde letten. In de loop van de tijd werd ik steeds fanatieker en inmiddels plaats ik dagelijks een artikel online. Dit varieert van lekkere recepten tot aan blogs over sport en voedingsmiddelen. Ook schrijf ik regelmatig over mijn dochtertje Mae. Zij is in mei geboren en is een grote bron van inspiratie.  

Ik ben gek op eten en vind het super tof om nieuwe dingen te proberen. Maar ook van een zwetende sessie in de sportschool word ik erg gelukkig. Wellicht dat ik dat laatste mezelf heb aangeleerd, omdat ik anders over twee jaar niet meer door de deur pas…

Gab nog even in het kort?

  • Meer een ‘foodgirl’ (je vindt geen grotere restaurantjes-bezoeken-en-lekker-eten-fan dan ik) dan een ‘fitgirl’.
  • Verschrikkelijk verliefd op haar dochter. Zo erg dat het bijna eng wordt.
  • Gek op haar golden retriever die (heel af en toe) luistert naar de naam Toeter.
  • Enorm vereerd dat haar recepten nu tussen de lekkere creaties van Anne komen te staan.

‘En waarom dan Healthyfoodlove x Gezond met Gab? Gewoon omdat het een topcombi is. Ik hou van de lekkere recepten en bijzondere creaties van Anne en andersom waardeert Anne ook mijn recepten. Daarom willen wij onze krachten bundelen.’ 

Heel veel liefs!

Gab

5 reacties op “Nieuwe gastblogger op healthyfoodlove, Gabriëlla!

  1. Pingback: Gab’s bananencake met kokos - healthyfoodlove

  2. Pingback: Gab's karamel-zeezout granola - healthyfoodlove

  3. Pingback: Slawraps met pulled chicken | Gab's recept - Healthyfoodlove.nl

  4. Pingback: Appel crumble met Griekse yoghurt - healthyfoodlove

  5. Pingback: Gab's gezonde chocolade-pindakaasfudge - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.