Wie jarig is trakteert … Granola | Give away (gesloten)

granola met hennepzaad

Yes, het is weer 28 juni en dat bekent dat ik jarig ben. Vandaag ben ik 24 geworden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik deel voor deze gelegenheid een recept dat onderdeel is van mijn favoriete eetmoment van de dag. Deze super granola met hennepzaad is niet alleen onwijs goed voor je maar ook nog eens heel erg lekker.

Dit heb je nodig voor een grote pot super granola met hennepzaad

 • 50 gr gepofte rijst/quinoa/boekweit
 • 125 gr (glutenvrije) havermout
 • 20 gr gebroken lijnzaad
 • 20 gr chiazaad
 • 25 gr hennepzaad (gepeld)
 • 2 el kokosolie (gesmolten)
 • 50 gr zoetmiddel  – ik gebruik in dit recept deze choco/vanille-noten honing van Genume.

Wil jij trouwens ook net als mij gewoon je noten, zaden en gedroogde vruchten online bestellen. Bij homenuts.nl krijg je nu 10% korting op je bestelling met de kortingscode “healthyfoodlove“. Hoe leuk is dat?

Zo maak je de super granola in een handomdraai

 1. Verwarm de oven voor op 175 graden en beleg een bakplaat met bakpapier.
 2. Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel deze over de bakplaat.
 3. Bak de granola in 20 – 25 minuten goudbruin (let wel goed op dat het niet zwart wordt).

Deze granola is heerlijk door een bakje soja yoghurt of Griekse yoghurt met wat vers fruit!

granola met hennepzaad

Wie jarig is trakteert..

Zoals de titel al zij wil ik graag iets terug doen, gewoon omdat ik jullie dankbaar ben en omdat bij een verjaardag natuurlijk een traktatie hoort. Aangezien mijn granola hier mega favoriet is en ik elke week aardig wat potten voor anderen maak wil ik graag twee potten van mijn favoriete granola weggeven. En jij kan die winnen.. Je mag zelf kiezen welke jij wil!

Je kan kiezen uit de volgende varianten: Appeltaart granola, Bananenbrood granola of de Super granola uit dit blog bericht.

Ik bak de granola dan helemaal vers voor jouw en doe hem dezelfde dag nog op de post zodat jij kan genieten van een kraak verse home-made healthyfoodlove granola!

Reageer hieronder of op instagram als je mee doet en wie weet stuur ik jouw binnen twee weken een berichtje en heb jij de volgende dag mijn granola als ontbijt!

En de winnaars zijn inmiddels bekend. Gefeliciteerd @greenkitchenprincess (via instagram) en Johanna Post (via de website)! Jullie zijn de gelukkig winnaars. Mailen jullie mij even jullie gegevens (anne@healthyfoodlove.nl)?

Ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties en het meedoen, jullie zijn fantastisch!

Enjoy!

50 reacties op “Wie jarig is trakteert … Granola | Give away (gesloten)

 1. Kim zegt:

  Hppy bdayyyy!! ??

  Ook hier een groot granola fan dus ik doe heel graag mee! De appeltaart granola klinkt geweldig! (vegan?)

  Fijne verjaardag!!
  Groetjes kim

 2. Marissa zegt:

  Nogmaals gefeliciteerd!
  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, Appeltaart granola klinkt zalig!

  Een fijne dag vandaag!

  Liefs Marissa (try_to_be_me_challEnge)

 3. Wendy vd Kamp zegt:

  Gefeliciteerd!

  Ben heel benieuwd naar de appeltaart granola. neem mij telkens voor deze te maken en toch komt het er niet van…

 4. Gwen zegt:

  Gefeliciteerd!
  Super leuk dat je dit doet op je verjaardag, daarom doe ik graag mee!
  Ik hou van bananenbrood dus ik denk dat ik de bananenbrood granola het lekkerst zal vinden
  Fijne dag, geniet er van❤?

 5. Anita H. zegt:

  Toevallig heb ik gisteren voor het eerst hennepzaad gegeten, bij een salade. Lekker, had ik niet verwacht. Ja, ik moet nog veel leren op gezonde-voeding-gebied. Granola is voor mij ook iets wat ik nog moet ontdekken. Ik maak graag kans.

 6. Chantal zegt:

  Happy birthday! Geniet van je verjaardag (beetje vies weer vandaag, maar maak er het beste van). Superleuk die winactie, heel lief dat je speciaal voor je lezers wilt bakken. Ik ga voor bananen brood granola.

 7. chantal dumasy zegt:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Wat een lekkere/leuke winactie. Ik ben erg benieuwd naar de bananenbrood granola, ik ben dol op bananenbrood en zou dit graag eens willen proeven in granola vorm! Ik doe mee! ☺ Liefs & een fijne verjaardag!

 8. Blog & Beauty zegt:

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag, wat een prachtige leeftijd. En wat een super leuke winactie. Zo uniek zie je ze niet vaak voorbij komen. Uit eigen keuken, hoe bijzonder. Ik doe graag mee voor de heerlijke appeltaart granola.

 9. Yasr zegt:

  Gefeliciteerd met jouw blogverjaardag.Je hebt een super leuke winactie en ik doe graag mee. Heb zelf nog nooit granola gemaakt,Daaarom ga ik voor de super granola.

 10. Sandra zegt:

  Gefeliciteerd!!! Ik was twee dagen geleden jarig… 🙂 Alleen werd ik maar liefst 20 jaar ouder dan jij…
  En wat een superlieve actie! Ik zou voor de appeltaartversie gaan omdat ik nog geen taart heb gehad en gek ben op appeltaart… haha
  Een fijne dag nog!

 11. Piet zegt:

  Hi Anne,

  Gefeliciteerd met je 24e verjaardag en dat er maar heel wat jaartjes bij mogen komen.
  Ik ben zelf weg van de bananenbrood granola dus ik doe graag mee.

 12. Stella spaargaren zegt:

  Hieper-de-piep….GRANOLAAAAHHHH!!!! Hier ook een granolafan, de potten zelfgemaakte variaties vliegen er doorHeen hier. En wat ik nu zo leuk vind is dat de granola uit deze blog, met o.a. hennep en chia eens heel anders is. Veel granolarecepten lijken op elkaar maar deze is eens iets heel anders. Ik wist niet dat er ook gepofte boekweit bestond dus die zou ik graag eens proberen ?. Ik wens je een feestelijke dag, en bedankt voor je traktatie En de leuke actie?

 13. Janna zegt:

  Gefeliciteerd!! Ik hoop dat je een fijne dag hebt en heeeerlijke taart eet 🙂 Ik doe heel graag mee aan je winactie, want ik kom er zelf op een of andere manier veel te weinig aan toe om granola te maken. Terwijl ik al heel veel receptjes (waaronder die van jou!) heb opgeslagen 🙂

 14. YVONNE zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Alleen de namen van de granola’s zijn al om te smullen. Ik zou het heel leuk vinden o jouw granola’s uit eerste hand te proberen. Lekker om eens af te wisselen voor mijn ontbijt met kwark, self-made chocolade granola en aardbeitjes.

 15. Janny zegt:

  Van harte gefeliciteerd Anne. Een fijne dag toegewenst ! Ik ga voor de appelgranola!
  Jouw favoriete appeltaartje al eens gemaakt ! Was heerlijk!

 16. Marijke zegt:

  Gefeliciteerd! Ik verrek momenteel van het liefdesverdriet, krijg maar weinig weg, maar yoGhuRt met jouw bananEnBroodgranola zou me btje opvrolijken, dus ik doe graag mee.

 17. Esmee zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Wat leuk om een keer een ander Granola recept te proberen! Ik zou graag de appeltaart GRANOLA willen proberen. Het is hier niet aan te slepen in huis, sinds mijn Vriend het ook ontdekt heeft 😉

 18. silvia zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat leuk deze winactie!! Bananabread granola, dat klinkt heerlijk zeg! Ben benieuwd naar de smaak!

 19. Shanice Hout zegt:

  Gefeliciteerd!!?? En wat heerlijk zeg!! Al jouw recepen Zijn super lekker! Nog niet allemaal geprobeerd, zijn er zoveel hihii.
  Ik wil dolgraag de appeltaart granola Proberen als ik er een kans op maak!!?? Lijkt mIj echt heerlijk door de griekse yoghurt!
  Ik hou van gezonde recepTen en ben ook foodBlogger bij lOversoffood!

  Groetjes Shanice en een hele fijne dag vanDaag!!?

 20. marijksels zegt:

  Van harte van harte! En wat gezellig dat je trakteren gaat 😉
  Love granola en appeltaart granola klinkt als een match made in heaven!

 21. Anouk zegt:

  nawww officieel een dag te laat voor je verjaardag, i’m sorry! hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad (met veel taart :D) en wat een leuke winactie! ik ervaar nu alleen wel dikke keuzestress, want alle drie de granola’s klinken zo goed, haha. let’s go voor bananenbrood granola, cuz banana’s are always a good idea. een hele fijne after-bDAY nog! x

 22. Bianca zegt:

  Wat een leuke actie! Ik die graag mee en ben erg ben benieuwd hoe de super granola smaakt. Naar ik ben stiekem ook wel erg benieuwd naar de appeltaart versie!

 23. Denise zegt:

  Gefeliciteerd!! We zijn even oud ? Om in de feeststemming te blijven met taart zou ik Een heerlijke pot met appeltaartgranola ik heerlijk vinden ? Ik doe mee! ?? Fijne dag!

 24. Minke zegt:

  Gefeliciteerd! En wat een leuke actie ☺️ ik doe zeker mee, maar kan niet kiezen uit je heerlijke smaken. jij mag je favoriet zelf kiezen en naar mij opsturen ?

 25. Marli Jansen zegt:

  Nog net op de valReep. Van Harte gefelicteerd met je verjaardag en maak er nog een leuke avond van.

  Ik doe graag mee, ben benieuwd Naar de banenbrood granola. Ik ben dol op bananenbrood, laat staan granola.

 26. Pasqualle zegt:

  Van harte gefeliciteeRd !
  Je maaKt heerlijke recepten waarvan ik er al een aantal heb gemaakt. De graNola staat nog op mijn to do Lijstje. Ze lijken mij allemaal lekker en ga het zeker pRoberen!

  Liefs pasquallE

 27. Larissa zegt:

  Hi Anne!,

  No way. Homemade granola. Superlief dat je dit overhebt voor je lezers. Lijkt me heerlijk om iedere dag te eten.
  Genieten geblazen. Ik ga voor de super granola. YUM.

  PURE JOY! Ik maak alvast een dansje.

 28. Lisa - Foodlies zegt:

  Gefeliciteerd nog,

  Zie nu je winactie pas, dus vandaar de late reactie! Maar zoals je het wel kan raden ben ik dol op granola en vooral door mijn havermout heen! Met granola kun je zoveel kanten op! Ik heb al heel veel verschillende soorten geprobeeed! ‘Misschien wordt dit wel mijn nieuwe favoriet! Maar de appeltaart of super granola lijkt me nu al heeelijk!

 29. Pingback: Happy protein granola - healthyfoodlove

 30. Pingback: Banaan pindakaas granola met Mister kitchen's pindakaas - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.