3 favoriete muffin recepten voor deze zomer

Favoriete muffin recepten

Muffins doen het altijd goed, gewoon voor bij de koffie of helemaal gepimpt op een feestje zijn ze altijd een waar succes. Ik maakte al verschillende muffin varianten en deze keer deel ik mijn 3 favoriete muffin recepten. Benieuwd of spelt muffins ook feestelijk kunnen zijn, kijk dan snel even met me mee.

1. Carrotcake muffins met appel

favoriete muffins

Deze muffins hebben de smaak van carrotcake en zijn gemaakt op basis van speltmeel en een winterwortel. Feestelijk maak je ze door er een lekkere toef home-made mascarpone frosting op te spuiten en af te maken met jouw favoriete notensoort.

2. Mega bananen muffins met chocolade

Bananen-muffins

Deze muffins zijn echt onwijs luchtig, zo had ik ze nog nooit gegeten. De muffins zijn gemaakt op basis van volkoren tarwemeel maar ook dit is makkelijk te vervangen door bijvoorbeeld speltmeel. Voeg wat choco chunks toe en het is gegarandeerd genieten.

3. Spelt muffins met een vulling van chocolade en aardbei

Muffins met een choco-aardbei vulling

Deze easy-peasy muffins zijn alleen al prachtig om naar te kijken. De zoete vulling en smeuïge structuur zijn kenmerkend voor deze witte speltmuffins. Ik zie het al helemaal voor me, een mooie etagère vol van deze beauty’s op een zonnige zomerdag.

Dit zijn mijn persoonlijke favoriete muffin recepten, heb jij ook een favoriet muffin recept? Ik hoor het graag want ik ben en blijf natuurlijk altijd op zoek naar de lekkerste recepten.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.