3 lekkerste gezonde recepten van Foodiemuch

frambozen cheesecake

Jullie weten inmiddels wel dat ik een geweldige gastblogger heb die jullie zo nu en dan voorziet van de meest verrassende recepten. Graag wil ik haar even in het zonnetje zetten en stevig bedanken voor al het lekkers dat zij maakt voor Healthyfoodlove.nl. Daarom deel ik vandaag de lekkerste gezonde recepten van Foodiemuch. Benieuwd?

Gezonde recepten van Foodiemuch

Recept 1: Kleine frambozen cheesecake met cacaobodem

frambozen cheesecake

Neem dit taartje in gedachten en bedenk dan dat je deze eet op een zonnige na-middag. Fijn, buiten, op een bankje met een vers kopje koffie of thee. Het idee alleen al is geweldig en dat maakt dit taartje dan ook meteen het proberen waard.

Recept 2: Gezonde kaastaart met abrikozen

gezonde kaastaart

Het recept van deze verrukkelijke ‘Kaastaart’ oftewel kwarktaart is al honderden keren bekeken. Een aandachttrekker dus en dat is niet voor niets. De combi met abrikozen en amandelen is fantastisch, zomers en verfrissend. Proberen? 

Recept 3: Chocoladecake, gezond en lekker!

chocoladecake

En dan deze geweldige chocolade cake. Past perfect in een gezond schema en is bevat een waar geluksingrediënt. Ik ga hier dan ook niet te veel woorden aan vuil maken. Eigenlijk denk ik dat je deze gewoon eens moet maken.

Ik hoop dat Stephanie jullie, net als mij, heeft kunnen inspireren. Ga je iets maken? Laat het ons weten, dat vinden we namelijk echt heel leuk.

Tot snel!

Enjoy!

2 reacties op “3 lekkerste gezonde recepten van Foodiemuch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.