Vijf nieuwe ontdekkingen in de foodwereld #2

ontdekkingen in de foodwereld

Zo leuk dat er toch steeds weer leuke nieuwe foodtrends en ontdekkingen op mijn pad komen. Deze wil ik natuurlijk graag met jullie delen, eind vorig jaar deed ik dit ook en die post viel in smaak bij jullie. Deze keer deel ik mijn nieuwste vijf ontdekkingen in de foodwereld van dit moment.

Ontdekking 1: The gardians

Een kruidentuintje door je brievenbus! Hoe cool is dit concept? Ik ontving laatst een super mooi pakket vol kruidenplantjes met een bewateringssysteem en houten plantenbak. Mijn groene vingers laten nog wel eens te wensen over maar ik moet eerlijk bekennen dat je met deze kant en klare plantjes zelfs zonder groene vingers aan de slag kan.

Ontdekking 2: Plantaardige ”melk” van Dream

Als bloginsider van Charlie’s Kitchen mocht ik aan de slag met de plantaardige melkalternatieven van Dream. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al best wat plantaardige ”melk” soorten geprobeerd heb maar dat ik nog niet eerder van Dream had gehoord. Leuk om op deze manier kennis te maken. Ken jij deze varianten al? Ik maakte trouwens laatst een heerlijke hot chocolate met pindakaas van de haver-amandelmelk.

Ontdekking 3: Gevriesdroogde aardbeien van de Action

Gevriesdroogd fruit blijft nog steeds lastig te verkrijgen. Deze aardbeitjes haalde ik gewoon voor een euro bij de Action. Hartstikke leuk om fijn te malen en je red velvet taart mee te versieren.

Ontdekking 4: PUUR ZOET, het gezonde bakboek van Mariette (zoetrecepten.nl)

puur zoet

Hier ga ik nog niet al te veel over vertellen. Afgelopen week was ik aanwezig bij de boeklancering en ik kan je vast één ding zeggen, dit boek is waanzinnig. Binnenkort een review en mijn ervaring wat betreft de recepten..

Ontdekking 5: Avocado olie

Een tijdje terug vertelde ik er al meer over maar het blijft toch echt een favoriet hier in huis. Avocado olie it is!

Dit waren mijn ontdekkingen in de foodwereld van afgelopen tijd. Het blijft mij toch steeds triggeren om weer nieuwe dingen uit te proberen. Gaaf ook dat we momenteel zoveel bezig zijn met voeding en dat we daarom ook steeds meer achter de mogelijkheden komen van bepaald voedsel.

Wat is jouw laatste ontdekking op food gebied?

Enjoy!

Deze blogpost bevat ontvangen artikelen, dit verandert verder niets aan mijn mening of smaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.