Vijf nieuwe ontdekkingen in de foodwereld #3

Eerder maakte ik al eens soortgelijke blogpost, zo begon ik de eerste keer vorige jaar oktober met de organic repen van Kruidvat. Afgelopen maart plaatste ik ook weer vijf nieuwe ontdekkingen en nu heb ik al weer een leuk overzicht voor je klaar staan. Deze keer onder andere een heerlijke nieuwe thee, luxe lunchbox en een heerlijk pindakaas merk.

Ontdekking 1: Thee van Teastreet

Teastreet maakt verschillende heerlijke en krachtige theeblends die eigenlijk gewoon voor iedereen zijn. Van klein tot groot, dat is de doelgroep die Teastreet in gedachten heeft. Ik kreeg een heerlijk pakketje met een T-jar, Black Tea en natuurlijk de makkelijke T-bags. Tot later mensen, ik ga genieten!

Ontdekking 2: Gezond fastfood | Nora French

ontdekkingen in de foodwereld
Door de liefste Merel ben ik eigenaar geworden van dit prachtige boek. Nora bundelt hierin hele makkelijke toegankelijke recepten voor elk moment. Vooral heel fijn omdat je niet de hele supermarkt thuis moet hebben om de meeste van deze recepten klaar te maken in je eigen keuken. Veel van de recepten zijn ook super kids proof, bijvoorbeeld de verschillende soorten groenten frietjes die je heel simpel en snel kan maken, dat wil toch iedereen wel eten?

Het boek ”Gezond Fastfood” is verkrijgbaar bij bol.com voor €19.99 (ook super leuk om kado te doen)

Ontdekking 3: Pip & Nut notenpasta’s

Cinnamon roll pancakes

Sorry hoor, maar ik ben fan. Pip & Nut heeft wat mij betreft gewoon echt de lekkerste notenpasta’s. Ik kan gerust ‘s avonds op de bank gaan zitten met een potje en een lepel (maar dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling). Ik maakte lekkere cinnamon roll pancakes en topte deze af met de amandel/kokos pasta, te lekker. Ga snel zelf proberen, zou ik willen zeggen!

Ontdekking 4: Frutesse – Appel (peren) stroop

ontdekkingen in de foodwereld

Ik moet (h)eerlijk toegeven dat ik al jaren geen appelstroop meer had gegeten, tot het pakketje van Frutesse bij mij op de deurmat viel. Zelf wist ik niet eens dat er ook variaties waren en ging er eigenlijk van uit dat het allemaal gewoon appelstroop was. De appel-peren stroop vind ik persoonlijk wel echt top, ik combineerde dit met verse peer op een haverkorn broodje (van Soma) en at het als ontbijt. Eet jij wel eens appelstroop?

Ontdekking 5: Hippe lunchbox

ontdekkingen in de foodwereld

Dan de laatste maar zeker niet de minste ontdekking. De super hippe lunchboxen van Boho Tiffin zijn verkrijgbaar in allerlei printjes. Ze zijn onwijs fashionable en nog goed voor het bewaren en vers houden van je lunch ook! Ik koos voor het panter printje maar je kan bij Boho Tiffin je eigen box helemaal stylen, met printjes, maten en accessoires. Kijk maar eens rond. Zelf gebruik ik de Boho Tiffin op het moment als koektrommel (voor zelfgebakken koekjes), ook heel handig.

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren, mij inspireren nieuwe dingen op food gebied eigenlijk altijd.

Wat zijn jouw laatste ontdekkingen in de foodwereld?

Deze blogpost bevat ontvangen artikelen, dit verandert verder niets aan mijn mening of smaak.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.