5x de lekkerste gezonde wafelrecepten

wafelrecepten

Sinds ik mijn wafelijzer heb, ben ik echt driedubbel fan van dat ding. Als ik iets meer tijd heb in de ochtend pak ik mijn wafelijzer er bij om een lekkere warme wafel op tafel te toveren, heerlijk in combinatie met vers fruit, yoghurt en/of ijs. Ben jij nog op zoek naar lekkere gezonde wafelrecepten?

De wafelrecepten

Makkelijke yoghurtwafels met blauwe bessen

wafelrecepten

Ik bedacht me een overheerlijk ontbijtrecept en ging aan de slag met speltbloem, Griekse yoghurt en blauwe bessen. Deze yoghurt wafels zijn niet alleen perfect als ontbijt maar ook eerlijk als tussendoortje met een bolletje ijs er bij. Laten we aan de slag gaan..

Gezonde pompoenwafels

wafelrecepten

Ik heb al ontelbare recepten met pompoen gemaakt en gezien die verslaving, kon de pompoen wafel niet achter blijven. Klaar voor een onwijs lekker recept voor het maken van pompoen wafels?

Blueberry wafels

wafelrecepten

Dit is toch de perfecte start van je dag? Tip: Garneer de wafels met wat extra yoghurt, granola en fruit. Dat maakt het eten van deze blueberry wafels echt een feestje.

Kwark pecanwafels

wafelrecepten

Makkelijk je dag starten maar wel zin in een mega lekker ontbijt? Ga dan voor deze heerlijke kwark pecan wafels, onwijs voedend en echt heel lekker!

Super speculaaswafels van teff meel

wafelrecepten

Ik kreeg een super lekkere (voor mij nieuwe soort) meel binnen, bruine teff meel. Laat het nu zo zijn dat ik al tijden roep dat ik eens speculaas wafels wilde maken en bruine teff meel daar echt heel geschikt voor is.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Ga jij één van deze overheerlijke wafelrecepten maken? Laat het me dan vooral weten. Tag Healthyfoodlove.nl op instagram en wie weet, zie je jouw foto wel terug op de site of insta-pagina van Healthyfoodlove.

Enjoy!

Een reactie op “5x de lekkerste gezonde wafelrecepten

  1. Pingback: Zelf wafels maken (met appelmoes) - Healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.