De beste appel recepten van Healthyfoodlove.nl

appel recepten

Een appeltaart is altijd een goed idee toch? Ik ben zelf niet zo’n appeleter en dan bedoel ik vooral om ze zo los op te eten. Door een lekkere taart, granola variant of broodje heen vind ik appel daarentegen wel echt heel lekker. Daarom bij deze en kleine opsomming van de beste appel recepten van healthyfoodlove.nl.

Appeltaart granola

Appeltaart granola

Na de enige echte bananenbrood granola is deze appeltaart granola echt wel de beste uitvinding ever. Lekker, smaakvol en krokant! Een perfecte start van je dag met wat yoghurt en vers fruit, het recept vind je hier.

Appeltaart

Alternatieve appeltaart, suikervrij

Zoals ik al eerder zij, een appeltaart is altijd een goed idee. Fijn om te delen en er een lekker vers kopje koffie bij te zetten. Genieten zonder zorgen, het recept voor mijn favo appeltaart staat ook gewoon op healthyfoodlove.nl.

Kwarkbroodjes met appel

Suikervrije kwarkbroodjes met appel

Wat is er nou beter dan kwarkbroodjes, ja, kwarkbroodjes met appel. Ik maakte ze eerder met dadels en die waren ook al waanzinnig lekker. Ga jij deze proberen?

Ik zou zeggen, ga lekker aan de ”bak” met deze heerlijke appel recepten en laat vooral even weten of je er van genoten hebt.

Wat is jouw favoriete appel recept?

Enjoy!

Een reactie op “De beste appel recepten van Healthyfoodlove.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.