Gezond eten en taart, gaat dat samen?

Ik zeg van wel! Ik laat geen moment van taart voorbij gaan, is er iets te vieren dan zeg ik taart! Daarom heb ik een lijstje opgesteld met mijn favoriete verantwoorde taarten.

1.  Pecan pie a la Rens Kroes

Gezonde Pecan Pie

Allereerst de gezonde Pecan pie a la Rens Kroes, wie wil dit nu niet. Ik moet wel 1 dingetje bekennen, als je alle ingrediënten inkoopt zoals in het recept beschreven dan kost dit pareltje wel een flinke duit! Maar deze fantastische taart is het helemaal waard. Meer over deze Pecan pie vind je hier.

2. Chocolade taart van avocado

chocolade taart, Avocado, Healthyfoodlove

Deze kan ik je aanraden, een taart op basis van avocado. Glutenvrij en zonder suiker, echt genieten. Het recept voor deze fantastische taart vind je hier.

3. Cheesecake met pompoen-brownie-bodem

Cheesecake met pompoen

Ik denk dat ik hier niets meer aan toe hoef te voegen. Deze cheesecake met een bodem die gemaakt is van kokos en pompoen heeft een super zachte romige bovenlaag van kwark en is afgetopt met verse blauwe bessensap, in één woord; fan-tas-tisch!

4. Appeltaart met mascarpone vulling

Gezonde Appeltaart met mascraponevullling

Bij deze taart kan je niet wachten op foto’s, het is zo lekker dat je gewoon gelijk begint met happen. Een standaard appeltaart met een bijzondere twist kan ik wel zeggen. Benieuwd? Het recept vind je hier.

Weer een fijne bron van inspiratie, ben je er nog steeds niet over uit wat voor taart je moet maken? Neus dan gerust nog even verder op healthyfoodlove.nl want er is genoeg te vinden.

Enjoy!

6 reacties op “Gezond eten en taart, gaat dat samen?

  1. Roos zegt:

    Hmm, de cheesecake lijkt mij heerlijk! De taart van Rens Kroes ziet er ook goed uit, ik heb nog nooit taart uit haar boeken gemaakt aangezien ik de ingrediënten toch wel erg duur vind.

  2. Pingback: Coconut chocolate cheesecake - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.